چگونگی راه اندازی کارگاه تولیدمرباجات و شربت آلات


۱۲

آذر

مرباجات از محصولات غذایی پرکاربرد محسوب می شوند .  تولید مربا به روش های خانگی ، کارگاهی و صنعتی رایج است . مربا انواع زیادی دارد که انواع پرمصرف و معروف آن مربای هویج ، آلبالو ، مربای به و انواع دیگر مربا می باشد .

روند و فرایند تولید مربا به این شکل است که ابتدا میوه ای مثل هویج وارد کارخانه شده و پس از شستشو و سورتینگ ، توسط دستگاه خرد کن و اسلایسر خرد می شود . بعد از آن در مخازن پخت اولیه و شربت سازی ، شربت مربا حاصل می گردد . در مرحله شربت سازی با اضافه کردن شکر و سایر افزودنی ها و نگهدارنده ها ، شربت و محصول مربا حاصل می شود . سپس توسط دستگاه پاستوریزاتور پاستوریزه شده و بعد از آن مرحله بسته بندی می باشد . بسته بندی رایج مربا به دو روش بسته بندی در شیشه و بسته بندی توسط دستگاه ترموفرمینگ می باشد . بسته بندی نوع ترموفرمینگ مرباهای یک نفره و مسافرتی و در داخل قالب پلاستیکی بسته بندی می شود . بسته بندی نوع شیشه توسط دستگاه پرکن ، دربند بسته بندی شده و سپس توسط پاستوریزاتور تونلی پاستوریزه می شود و در نهایت بسته بندی نهایی شده و وارد انبار می گردد . انبار باید دارای شرایط نگهداری مناسب و فضای بهداشتی و تمیز باشد .

در مرحله فروش با ایجاد دفتر و مراکز فروش و پخش محصول می توانید بازاریابی نمایید .

جهت مشاوره و یا سفارش خط تولید مربا تماس بگیرید .ما با تجربه بیست ساله در جهت تولید ماشین آلات صنایع غذایی و کار با بزرگترین شرکت های تولید مواد غذایی کشور آماده همکاری با شما عزیزان هستیم .

۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

۰۹۰۵۹۱۸۱۴۵۱

 دسته: Uncategorized @fa
 تعداد مشاهده: 49 بار