دستگاه و خط تولید و بسته بندی ترشی جات ،زیتون ، خیارشور ،مربا ، عسل و…


۱۶

فروردین

یکی از مواد غذایی پرکاربرد در سبد غذایی خانوار ایرانی ، چاشنی هایی هستند که همراه غذا سرو می شود و از مهمترین این چاشنی ها ، انواع ترشی ها ، خیارشور ، زیتون ، شور و …. می باشد .  انواع مربا و عسل و … هم صبحانه کاملی برای مصرف صبحگاهی ایرانیان محسوب می شوند .

در ابتدا به تشریح خط تولید و بسته بندی مربا خواهیم پرداخت :

خط تولید مربا

مربا به معنی پرورده شده و تحت تربیت قرار گرفته به کار می رود و دلیل نام گذاری آن به خاطر طریقه پخت سنتی آن است که کمی سخت بود .مربا به طور کلی از پختن میوه و شکر حاصل می شود که یکی از خوشمزه ترین غذاها است که در وعده ی صبحانه مصرف می شود . مربا انواع بسیار گوناگون و متنوعی دارد که تمامی آن در قالب صنعتی قابل تولید و بهره برداری است . از مربای هویج و آلبالو که متداول ترین هستند تا مرباهای محلی که بسته به منطقه و استان های مختلف تولید می شوند ، گستره بسیار وسیعی را در برمی گیرد . چند نمونه از انواع مربا ها عبارتند از : مربای زنجبیل ، مربای بالنگ ، مربای آناناس ، مربای شاه توت ، مربای گل سرخ ، مربای به ، مربای سیب ، مربای پرتقال ، مربای زردآلو ، مربای تمشک ، مربای انجیر ، مربای آلوورا ، مربای انار ، مربای پوست هندوانه ، مربای بهار نارنج ، مربای نارنگی ، مربای کامکوات ، مربای شقاقل ، مربای پوست پسته ، مربای هلو ، مربای گل محمدی ، مربای به با عسل ، مربای زرشک .

اکنون به تشریح خط تولید مربا خواهیم پرداخت و سپس بازار مصرف و سایر موارد را بررسی خواهیم نمود . در ابتدای خط ، میوه ها وارد سورتینگ شده و پس از شستشو و تمیز شدن ، وارد ماشین آلات مربوط به فرآوری میوه می شوند . در این مرحله هسته و دم میوه جدا شده و پس از این مرحله توسط دستگاه خلال کن میوه ها در صورت نیاز خلال می شوند . البته بسته به نوع میوه و نوع مربایی که قرار است تولید شود این مرحله می تواند نباشد یا شکل فرآیند تغییر کند ؛ مثلا در خصوص مربای هویج دستگاه خلال کن باید در خط تولید قرار بگیرد اما در مورد آلبالو نیاز نیست . همزمان با این مرحله در طرف دیگر کار شربت سازی صورت می گیرد . ابتدا آب تصفیه شده و سپس و سپس در تانک (مخزن) حرارتی با شکر و سایر افزودنی ها ترکیب می گردد ، محصول این قسمت شربت است . در مرحله بعد حاصل دو فرآیند یعنی شربت و میوه ها در دستگاه مخزن میکسر دار ( یا راکتور تانک) حرارتی پخت می گردد . حاصل خروجی این قسمت مربا است که پس از پاستوریزاسیون در صورت نیاز باید در این قسمت بسته بندی صورت شود . توسط پمپ انتقال برای مایعات پالپ دار ، مربای حاصل شده به سمت دستگاه پرکن منتقل می شود . اگر مربا در شیشه بسته بندی شوند باید مراحل استرلیزه کردن شیشه ها و شستشوی شیشه انجام پذیرد و سپس توسط دستگاه پرکن مربا داخل شیشه قرار داده شود . سپس دربندی و جت پرینتر( تاریخ و شماره زن) انجام شده و بعد شیشه های مربا در تعداد های مختلف شیرینگ می شوند .

در شکل زیر تصویری شماتیک از یک خط تولید مرباجات را مشاهده می فرمایید  :

بازار سنجی محصول

بازار مصرف مربا بسیار گسترش یافته و تقاضای مناسبی در سطح بازار وجود دارد . تنوع در طعم و نوع مرباجات و همینطور بسته بندی های جدید و شکیل می تواند این بازار را بیشتر گسترش دهد . استفاده از طعم دهنده ها و فرمولاسیون های جدید نیز در این امر مناسب به نظر می رسد . در ارائه فرمولاسیون های جدید ، تیم پژوهشگران ما در این زمینه آماده مشاوره می باشند .

سفارش خط تولید

شما می توانید جهت سفارش خط تولید انواع مربا و مشتقات آن با ما تماس بگیرید . ما ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی هستیم . ماشین آلات خط تولید مربا طبق سفارش شما و بسته به نوع فرآیندی که سفارش بدهید قابل ساخت می باشند .

   ۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

جهت مشاوره و یا سفارش خط تولید مربا تماس بگیرید

خط تولید ترشی جات

ترشی انواع بسیار متنوعی دارد ؛ ترشی لیته ، ترشی چیلی ، ترشی فلفل ، ترشی هفت بیجار ، ترشی بندری ، ترشی بادمجان ،ترشی کدو حلوایی ، ترشی انبه ، ترشی غوره ، ترشی هلو ، ترشی تمبر هندی ،ترشی کلم قرمز ، ترشی چغندر ، ترشی قارچ ، ترشی زیتون ، ترشی لبو و…

در خط تولید ترشی ابتدا سبزیجات و میوه ها وارد کارخانه شده و سپس شستشوی اولیه انجام می گیرد. سپس وارد دستگاه سورتینگ شده و با درجات مختلف از یکدیگر جدا می شوند ، بعد از این مرحله ، شستشوی ثانویه انجام شده و سپس وارد دستگاه پوست گیر می شوند .پس از مرحله پوست گیری توسط دستگاه یا با دست قطعات سبزی و صیفی و میوه داخل شیشه پر می شوند . قبل از مرحله پرکردن شیشه باید شیشه ها کاملا استرلیزه شوند ( در خط تولید مربا این مراحل توضیح داده شده است ) ، بعد از پرکردن شیشه ، محلول سرکه و ترکیبات دیگر که قبلا با هم میکس شده اند توسط دستگاه پرکن سیلندر پیستونی به داخل شیشه تزریق می شوند . در صورت لزوم در این مرحله شیشه ها که حاوی ترشی شده اند از تونل پاستوریزاسیون عبور داده می شوند . در مرحله بعدی درب گذاری و لیبل زنی و تاریخ زنی انجام می گیرد . سپس توسط دستگاه شیرینگ بسته بندی نهایی انجام می شود . اکنون محصول آماده ورود به بازار مصرف می باشد .

لیست ماشین آلات خط تولید ترشی جات

دستگاه دم گیر ، دستگاه سورتینگ ، دستگاه پوست گیر ، دستگاه پرکن پالپ ، دستگاه انتقال و سیستمهای پمپاژ ، سکوی فرمولاسیون ، دستگاه شستشو و استریل شیشه ، دستگاه پرکن پیستونی ، دستگاه درب گذار ، تونل پاستوریزاسیون ، ژنراتور بخار ، دستگاه لیبل زن ، دستگاه شیرینگ ، دستگاه جت پرینتر ، کانوایر .

جهت سفارش خط تولید ترشی جات با ما تماس بگیرید .

۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

 دسته: اخبار
 تعداد مشاهده: 430 بار