راه اندازی خط سرخ کن صنعتی و پیاز سرخ شده(پیاز داغ)


۱۵

بهمن

دستگاه سرخ کن کاربرد بسیار زیادی در خط تولید صنایع غذایی دارد . در این قسمت به معرفی خطوط تولیدی که از دستگاه سرخ کن برای تولید محصولات خود استفاده می کنند می پردازیم .

خط تولید پیاز سرخ شده

با توجه به اینکه امروزه فرصت کافی برای خانواده ها جهت تهیه غذا در منزل وجود ندارد ، استفاده از محصولات نیمه آماده مانند پیاز سرخ شده کاربرد زیادی در بازار مصرف داخل و خارج از کشور دارد . خط تولید پیاز سرخ شده از چند بخش تشکیل می شود :

۱- پوست گیر پیاز : که کار پوست گیری پیاز را به صورت اتومات و بدون دخالت دست انجام می دهد .

۲-سر و ته زن پیاز : که همانطور از اسمش مشخص است به صورت اتوماتیک دو طرف پیاز را می زند .

۳-شستشو  : که کار شستشوی پیاز را انجام می دهد .

۴-خشک کن : که قبل از سرخ کردن کار خشک کردن پیاز را برای انجام مرحله سرخ کنی انجام می دهد .

۵-اسلایسر : که پیاز ها را قطعه قطعه می کند .

۵-دستگاه سرخ کن صنعتی : که سرانجام پیاز هایی که مراحل فوق را گذرانده در روغن داغ سرخ می کند .

۶- روغن گیری : به وسیله دستگاهی روغن پیاز گرفته شده و در مخزنی ذخیره می گردد .

۷-بسته بندی : سرانجام پیاز آماده شده بسته بندی می شود .

 

خط تولید سبزی سرخ شده

ابتدا سبزی ها توسط دستگاه سبزی پاک کن تمیز شده و شستشو داده می شود و بعد وارد دستگاه سرخ کن صنعتی فرایر می شود و پس از طی مرحله سرخ کردن ، روغن گیری شده و بسته بندی انجام می شود .

خط تولید چیپس سیب زمینی

سیب زمینی توسط دستگاه ، پوست کنده می شود و سپس توسط دستگاه اسلایسر به صورت خلال یا چیپس برش داده می شود و بعد وارد دستگاه سرخ کن شده و در نهایت بسته بندی می شود .

 

 

۰۹۰۵۹۱۸۱۴۵۱

 

 دسته: Uncategorized @fa
 تعداد مشاهده: 439 بار