راه اندازی خط سرخ کن صنعتی و پیاز سرخ شده(پیاز داغ)


4

فوریه

دستگاه سرخ کن کاربرد بسیار زیادی در خط تولید صنایع غذایی دارد . در این قسمت به معرفی خطوط تولیدی که از دستگاه سرخ کن صنعتی برای تولید محصولات خود استفاده می کنند می پردازیم .

۱- خط تولید پیاز سرخ شده

با توجه به اینکه امروزه فرصت کافی برای خانواده ها جهت تهیه غذا در منزل وجود ندارد ، استفاده از محصولات نیمه آماده مانند پیاز سرخ شده کاربرد زیادی در بازار مصرف داخل و خارج از کشور دارد . خط تولید پیاز سرخ شده از چند بخش تشکیل می شود :

۱- پوست گیر پیاز : که کار پوست گیری پیاز را به صورت اتومات و بدون دخالت دست انجام می دهد .

۲-سر و ته زن پیاز : که همانطور از اسمش مشخص است به صورت اتوماتیک دو طرف پیاز را می زند .

۳-شستشو  : که کار شستشوی پیاز را انجام می دهد .

۴-خشک کن : که قبل از سرخ کردن کار خشک کردن پیاز را برای انجام مرحله سرخ کنی انجام می دهد .

۵-اسلایسر : که پیاز ها را قطعه قطعه می کند .

۵-دستگاه سرخ کن صنعتی : که سرانجام پیاز هایی که مراحل فوق را گذرانده در روغن داغ سرخ می کند .

۶- روغن گیری : به وسیله دستگاهی روغن پیاز گرفته شده و در مخزنی ذخیره می گردد .

۷-بسته بندی : سرانجام پیاز آماده شده بسته بندی می شود .

۲- خط تولید سبزی سرخ شده

ابتدا سبزی ها توسط دستگاه سبزی پاک کن تمیز شده و شستشو داده می شود و بعد وارد دستگاه سرخ کن صنعتی فرایر می شود و پس از طی مرحله سرخ کردن ، روغن گیری شده و بسته بندی انجام می شود .

۳- خط تولید چیپس سیب زمینی

سیب زمینی توسط دستگاه ، پوست کنده می شود و سپس توسط دستگاه اسلایسر به صورت خلال یا چیپس برش داده می شود و بعد وارد دستگاه سرخ کن شده و در نهایت بسته بندی می شود .

۴- خط تولید سیب زمینی نیمه آماده (فرنچ فرایز)

خط تولید سیب زمینی نیمه آماده یا فرنچ فرایز یکی از انواع محصولات جدید غذایی است که به تازگی وارد سبد غذایی کشور شده است . این خط تولید ، تجهیزات و ماشین آلات به روزی نیاز دارد و نیاز به دقت در ساخت و تولید ماشین آلات است .

تولید سیب زمینی نیمه آماده به این شکل است که در ابتدا سیب زمینی سورت شده و گل و لای و ضایعات از آن جدا می شوند . در ادامه مرحله پوست کنی و سپس شستشوی سیب زمینی است .

بعد از آن سیب زمینی در ابعاد و اندازه های مشخص برش داده می شود . تجهیزات این بخش باید کاملا دقیق باشد تا شکل هایی که سیب زمینی می گیرد به صورت یکنواخت و یکدست شود .

بعد از مرحله برش دادن ، سیب زمینی وارد دستگاه سرخ کن می شود . در روغن داغ به سرعت حرارت داده شده و سپس وارد مرحله بعد می شود .

در مرحله بعد وارد تونل انجماد شده و به سرعت در حال عبور از دستگاه منجمد می شود .

در نهایت بسته بندی و عرض به بازار انجام می شود .

جهت خرید ماشین آلات خط تولید سیب زمینی فرنچ فرایز تماس بگیرید .

۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

۵- خط تولید غذاهای نیمه آماده و آماده

۰۹۰۵۹۱۸۱۴۵۱

 تعداد مشاهده: 1535 بار
Call Now Button