خط تولید کیک و کلوچه


۹

تیر

کیک و کلوچه از دسر های محبوب در کشور می باشد . همچنین تنوع بالایی که در تولید انواع کیک و کلوچه وجود دارد باعث شده است که استقبال زیادی از این محصول انجام گیرد. در صنعت غذا کیک و کلوچه از جایگاه ویژه ای برخوردار است ، فروش بالا و فرمولاسیون و تنوع زیاد از مزیت های کیک و کلوچه می باشد . در تولید کلوچه می توان ابتکارات زیادی استفاده کرد و با تغییر طعم با توجه به ذائقه بازار هدف فروش زیادی داشت . صنعت کیک و کلوچه در کشور ما نیز جایگاه خوبی دارد و در سبد غذایی خانوار قرار دارد .

فرآیند تولید کیک و کلوچه

در این بخش به فرآیند تولید کیک و کلوچه و روش های تولید آن خواهیم پرداخت ، اما قبل از آن ناگفته نماند که شما برای راه اندازی کارخانه کیک و کلوچه سازی به مقدماتی نیاز دارید از جمله مجوزات اداره صنعت و بهداشت ، زمین مناسب ترجیحا از شرکت شهرکهای صنعتی ، امتیاز آب ، برق ، گاز ؛ دسترسی مناسب به راههای مواصلاتی ، تامین مواد اولیه مناسب ، سرمایه در گردش ، سوله بهداشتی ، تاسیسات و … .

فرآیند کلی تولید کلوچه به این شکل می باشد که در ابتدا موارد اولیه تولید کلوچه از جمله آرد ، روغن ، تخم مرغ و افزودنی های دیگر در میکسر طی فرایندی با هم ترکیب و کاملا مخلوط می شوند . سپس با دستگاه کلوچه زن شکل دهی شده و مغزی تزریق می گردد و در ادامه در فر پخت می شود ؛ بعد وارد خشک کن شده و در نهایت بسته بندی می شود .

در ادامه به توضیح هر یک از ماشین آلات خط تولید کیک و کلوچه خواهیم پرداخت .
لیست ماشین آلات خط تولید کیک و کلوچه عبارت است از :

۱- دستگاه میکسر خمیر

۲-دستگاه هوادهی به خمیر

۳-دستگاه فر پخت

۴-دستگاه کلوچه زن

۵-دستگاه تزریق

۶- دستگاه خنک کن

۷-دستگاه بسته بندی

(معرفی انواع مدل های کیک و کلوچه و چند پیشنهاد برای تولید )

در تصویر بالا شماتیکی از خط تولید کلوچه را مشاهده می فرمایید .

معرفی ماشین آلات خط تولید کلوچه

۱- دستگاه میکسر خمیر کلوچه :

در تصویر پایین یک دستگاه میکسر خمیر کلوچه را مشاهده می فرمایید :

دستگاه میکسر خمیر کلوچه

در این دستگاه روغن ، آرد ، تخم مرغ و سایر افزودنیها با یکدیگر با سرعت مشخص و در زمانهای تعیین شده ترکیب گشته و یک خمیر یک دست حاصل می شود . دستگاه میکسر خمیر کلوچه در ابعاد و ظرفیت های مختلف موجود می باشد ؛ با قدرت موتور و گیربکس مختلف و شکل و ظاهر متفاوت .بعد از این مرحله خمیر کلوچه به دستگاه کلوچه زن منتقل می گردد .

۲- دستگاه کلوچه زن :

دستگاه کلوچه زن ، کار قالب زنی انواع کلوچه را پس از مرحله خمیر سازی انجام می دهد . در این مرحله کلوچه ها در شکل ها و قالب های دلخواه ایجاد می شوند و بسته به سرعت دستگاه تعداد نازل ها تفاوت دارد .




۳- دستگاه فر تونلی :

در مرحله بعد پخت کلوچه ها در دستگاه فر تونلی انجام می گیرد . فر تونلی باعث می شود به صورت تدریجی و در طی عبور کلوچه ها از تونل ، فرآیند پخت انجام شود .

۴- دستگاه خنک کن :

سپس کلوچه ها وارد دستگاه خنک کن می شوند ، دستگاه خنک کن اسپیرال یا خطی

۵- دستگاه بسته بندی :

در نهایت عمل بسته بندی کلوچه ها توسط دستگاه بسته بندی انجام می شود .

با توجه به برآورد نیاز بازار و همچنین بازار هدف بسته بندی ها انواع مختلفی دارد که هر نوع بسته بندی با توجه به ماشین آلات متفاوت انجام می گیرد .

فرمولاسیون انواع کلوچه

کلوچه انواع متنوع و مختلفی دارد که هر نوع کلوچه فرمولاسیون مخصوص به خود را دارد . در کشور ما نیز کلوچه های محلی و صنعتی متنوعی وجود دارد که با توجه به ذائقه مشتری قابل تولید می باشد .

قیمت ماشین آلات خط تولید کیک و کلوچه

قیمت ماشین آلات خط تولید کلوچه بسته به ابعاد و ظرفیت و نوع محصول تولیدی متفاوت می باشد . ماشین آلات کلوچه سازی از ظرفیت های پایین تر و قیمت های کمتر و با کارایی ساده تر موجود می باشند و تا ابعاد و ظرفیت های بالاتر و قیمت های بیشتر هستند .

جهت مشاوره و یا سفارش ماشین آلات خط تولید کیک و کلوچه تماس بگیرید

۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

 تعداد مشاهده: 614 بار
Call Now Button