خط تولید آبلیمو


۱۵

فروردین

خط تولید آبلیمو در این بخش شرح داده خواهد شد . با رسم شکل مراحل تولید را توضیح خواهیم داد ؛

در مرحله اول ، لیمو توسط خودروها از انبار یا از باغ به سمت کارخانه حمل شده و پس از وزن کشی به داخل حوضچه ای که در ابتدای خط قرار گرفته است منتقل می شود . در این حوضچه کار شستشوی اولیه لیمو ها انجام شده و پس از آن با ورود به بخش سورتینگ ، کار جداسازی ناخالصی ها و شاخ و برگ و همچنین محصولات پوسیده از سایر لیمو ها انجام می گیرد .

در این مرحله لیموهای جدا شده وارد دستگاه کراشر(برش دهنده) شده و پس از برش به مخزن شستشوی ثانویه منتقل می شوند . سپس به سمت پلی پرس که در تصویر پایین نشان داده شده منتقل می شوند .

در این بخش از پروسه تولید لیموها وارد دستگاه پلی پرس(آب گیر صنعتی ) شده و خود این دستگاه نیز شامل دو بخش می باشد که ابتدا لیموها را خرد کرده و سپس آب گیری می کند . سپس آب حاصل شده از لیمو ها جهت یکنواخت سازی وارد دستگاه هموژنایزر می شود .

و در نهایت آب لیمو صاف شده پاستوریزه شده و در مخزن ثانویه ذخیره می گردد . در مرحله آخر نیز ، آب لیمو آماده شده است و جهت بسته بندی در بطری راهی دستگاه پرکن و دربند شده و عمل شستشوی بطری همزمان انجام می گیرد . سپس با جت پرینتر تارخ و شماره گذاری شده و بسته های چندتایی توسط نایلون و با دستگاه شیرینگ بسته بندی می گردد .

جهت مشاوره و یا سفارش خط تولید با ما تماس بگیرید .

۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

 دسته: اخبار
 تعداد مشاهده: 65 بار