خط تولید کنسانتره سیب


۱۴

مهر

سیب از محصولاتی است که در کشور ما به عمل می آید و از لحاط تولیدات باغی ، تولید سیب به وفور در کشور یافت می شود . کنسانتره سیب به عصاره و خمیرمایه سیب که از میوه سیب گرفته می شود می گویند . خط تولید کنسانتره سیب از صنایع بالا دستی به حساب می آید ، چرا که کنسانتره میوه در صناایع غذایی مختلف کاربرد دارد ؛ نظیر تولید آبمیوه ، شربت ، انواع دسرها و. …  .

 

برای شروع راه اندازی یک خط تولید کنسانتره سیب ابتدا باید مواد اولیه مشخص شود و خصوصا ماده اصلی که سیب است به میزان لازم موجود باشد . خرید تضمینی از باغداران و بستن قرارداد با آنها برای تامین سیب مورد نیاز واحد تولیدی ضروری است .

زمین مورد نیاز برای اجرای طرح ترجیحا در نزدیکی باغات سیب باشد تا هزینه حمل و نقل زیاد نشود . برق ، آب و امکانات زیر بنایی دیگر جهت راه اندازی خط کنسانتره سیب ضروری می باشد .

خط کنسانتره سیب به صورت بسته بندی در بشکه (اسپتیک ) ، بسته بندی در بطری و انواع دیگر قابل عرضه است .

 

ماشین آلات خط تولید کنسانتره سیب

ماشین آلات خط تولید کنسانتره سیب شامل میز سورت ، وان شستشو ، دستگاه آبگیر و خرد کن ، مخزن پخت اولیه اتوکلاو ، مخازن شربت سازی و پخت ، پاستور ، سیستم انتقال ، سیستم بسته بندی می باشد .

در یک واحد تولید کنسانتره سیب بعد از ورود سیب به کارخانه ، وارد میز سورت شده و تمیز کردن و جداسازی انجام می گیرد . سپس وارد وان شستشو می شود .

پس از شستشوی کامل سیب ها وارد سیستم آبگیری می گردد . در این مرحله آّب سیب گرفته شده و پس از آن وارد مخازن میگردد . پس از طی فرایندهایی و تحت پرس های مختلف قرار داده شدن ، مرحله تغلیظ می باشد . تغلیظ تحت خلا بوده و در مخازن تحت خلا این کار انجام می گیرد  .بعد از آن ، بخش پاستوریزاسیون قرار دارد . بعد از پاستوریزه کردن وارد مخزن نگهدارنده شده و بعد بسته بندی می گردد .

کنسانتره سیب در صنایع بسیاری کاربرد دارد ، ساخت و تولید انواع نوشیدنی ، آبمیوه ، نوشابه ، دسر و انواع مختلفی از نوشیدنی ها و صنایع غذایی .

 

 

جهت مشاوره و یا سفارش خط تولید کنسانتره سیب تماس بگیرید

۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

۰۹۰۵۹۱۸۱۴۵۱

 

 دسته: Uncategorized @fa
 تعداد مشاهده: 55 بار