خط تولید کنسانتره آب انگور و نوشابه انگور گازدار و بدون گاز


۲۸

اردیبهشت

تهیه طرح توجیهی خط تولید کنسانتره آب انگور

در ابتدای کار شما باید یک طرح مناسب برای ایجاد خط کامل تولید کنسانتره انگور تهیه نمایید . این طرح شامل ظرفیت تولید ، تعداد شاغلین ، سرمایه کل و سرمایه در گردش و سایر مسائل مالی ، بحث فنی و قیمت ماشین آلات ، تاسیسات کارخانه ، سوله و ابعاد سوله ، محوطه و مساحت طرح و محوطه سازی و …. باید باشد.

ساخت و تجهیز کارگاه و تاسیسات و انتخاب پیمانکار جهت ساخت سوله

در این مرحله فضای مورد نیاز ، زمین ، ساختمان و ابنیه ، سوله و …. را بررسی کرده و اقدامات اجرایی را آغاز خواهید کرد . تمامی مراحل انجام این کار در طرح توجیهی آمده است .

مجوز و سایر اقدامات اداری برای راه اندازی خط تولیدی

با رجوع به اداره صنعت معدن منطقه مورد اجرای طرح اقدام به اخذ مجوز و سایر اقدامات اداری نمایید .

فرآیند تولید کنسانتره انگور و آب انگور

ابتدا محصول انگور وارد کارخانه شده و پس از جدا سازی و شستشو ، وارد مرحله خرد شدن و اسلایس می شود ، سپس محصول حاصل شده در مخزن پخت اولیه شده و بعد از فیلتراسیون  ، وارد مرحله آب گیری می شود .سپس مرحله تغلیظ آب انگور است که در مخزن پروسس انجام می شود و در نهایت کنسانتره گیری می شود . در مرحله بعد از کنسانتره انگور ، نوشیدنی یا نوشابه انگور تولید می شود که می تواند گازدار نیز شود . در مرحله آخر نوبت به بسته بندی و عرضه به بازار می رسد .

مرحله انبار کردن محصول

دمای انبار باید بسیار پایین باشد که توسط سیستم های تهویه و چیلر مناسب سازی دمای انبار انجام می گیرد .

فرمولاسیون

جهت مشاوره در زمینه فرمولاسیون انواع سس با کارشناسان ما تماس بگیرید .

مشتریان ما

در طول بیست سال فعالیت شرکت ، برای شرکت های بزرگی خط تولید راه اندازی نموده ایم . جهت اطلاع تماس بگیرید .

 

جهت مشاوره و یا راه اندازی خط تولید انواع سس تماس بگیرید

۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

 

 

 دسته: اخبار
 تعداد مشاهده: 139 بار