خط تولید نوشابه گازدار


۲۹

تیر

در این نوشتار قصد داریم که مطالبی در مورد خط تولید نوشابه گازدار ارائه کنیم . روند تولید نوشابه های گازدار علی رغم اینکه تنوع زیادی دارد ، اما طرح و ساختار کلی ثابتی نیز دارد . نوشابه های گازدار گستره وسیعی از نوشیدنی ها را دربرمیگیرد مانند انواع دلستر ، آبمیوه های گازدار ، انواع نوشابه های کولا و ….  .

توضیحات فنی مهندسی

قبل از هر چیز چاه عمیق مورد تایید باید آب مورد نیاز تولید نوشابه را تامین نماید . مساحت پلان بسته به ظرفیت تولید دارد و از متراژ های بسیار پایین تا چندین هکتار میتواند باشد ، برق سه فاز هم که از ملزومات همیشگی یک واحد تولیدی صنعتی است .طرح زیر یک نمای کلی از یک خط تولید نوشابه سازی است :

اکنون به توضیح جز به جز این خط تولید می پردازیم ; آبی که برای نوشابه سازی استفاده میشود ابتدا باید کاملا تصفیه شود و مراحل سختی زدایی در آن انجام گردد.

پس اولین مرحله تصفیه کامل آب ورودی میباشد . مرحله بعد اضافه شدن شکر است ، در یک تانک میکسر آب و شکر به نسبت مشخصی که توسط کارشناسان برآورد شده و توسط سیستم های کنترلی اجرا میشود باید با هم کامل مخلوط و یا به اصطلاح میکس شوند . به محلولی که در این مرحله ایجاد میشود شربت میگویند ، بعد باید چند مرحله عملیات فیلتراسیون شربت انجام شود تا کاملا محلول یکدستی حاصل شود . پس بعد از مرحله تولید شربت ، حداقل دو مرحله فیلتراسیون انجام میشود.

توضیحات گفته شده به صورت نمای شماتیک بسیار ساده در تصویر زیر آورده شده است :

مرحله دوم مخلوط دیگری در تانکی دیگر که مجهز به میکسر است باید صوردت گیرد که عصاره نوشابه مورد نظر برای مثال عصاره کولا و انواع افزودنی ها و همچنین شربت بدست آمده در مرحله یک به آن اضافه میگردد .

خروجی این ترکیب نوشابه بدون گاز است که جهت تزریق گاز به مرحله سوم تولید می رسیم .

مرحله آخر تزریق گاز توسط دستگاهی به اسم  کربوکولر میباشد . این دستگاه توسط ایجاد خلاء و تبرید به مایع بدست آمده گاز تزریق میکند .

بعد از تزریق گاز ، نوشابه گازدار تولید شده و نوبت به بسته بندی می رسد . مهمترین بخش بسته بندی در خطوط تولید نوشابه ها و مایعات ، دستگاه پرکن مایعات است که در سرعت تولید و میزان تولید یک واحد تولیدی نقش مهمی ایفا میکند . پرکن ها به دو صورت روتاری و خطی میباشند که معمولا نوع روتاری برای تولید با سرعت بالا و متراژ زیاد و واحدهای صنعتی بزرگ کاربرد دارد و نوع خطی برای تولید محدود و سرعت پایین تر و واحدهای کوچکتر . در بعضی واحدها ترجیح داده میشود که مراحل شستشو و پرکنی و دربند دستگاه به صورت یک دستگاه واحد کامپکت به کار رود و برخی مدیران نیز ترجیح میدهند که این مراحل به صورت مجزا باشد . هر کدام از این دو فواید و مشکلاتی دارد که در جای خود توضیح داده خواهد شد .

در نهایت مرحله کنترل نهایی محصول میباشد و پس از آن انبار و توزیع است .

محصول آماده جهت ارائه در بازار است . ذکر این نکته ضروری است که راه اندازی یک خط تولید نوشابه گازدار یا بدون گاز ، هم میتواند با سرمایه گذاری بسیار بالا انجام شود و هم به صورت محدود یا آزمایشی ، و دلیلی ندارد کسی که یک واحد تولید صنعتی راه اندازی میکند حتما به هزاران متر زمین و سوله و انبار نیاز دارد بلکه تولید در سطح پایین برای شروع کار و سنجش بازار معقولانه تر به نظر میرسد .

بازار سنجی

نوشابه بازار خوبی در داخل و خارج کشور دارد ، البته منظور از نوشابه فقط نوع کولا و برخی انواع مضر آن نیست بلکه نوشابه های آبمیوه و انواع ماءالشعیر و… را دربرمیگیرد . در داخل ایجاد مراکز توزیع در شهرهای مختلف و پرجمعیت کشور و سیستم توزیع قوی بازار خوبی را ایجاد خواهد نمود . در بازار خارج هم کشورهای حوزه CIS ، یعنی روسیه ، آذربایجان ، قزاقستان و همچنین کشورهای حوزه خلیج فارس مقاصد صادراتی مناسبی هستند .

معرفی شرکت های سازنده تجهیزات و ماشین آلات

شرکت ماشین سازی کارانو ماشین در زمینه دستگاههای پرکن میتواند به شما در تولید این محصول یاری رساند .

طرح یا سوال خود را در کامنت قرار دهید تا در اسرع وقت پاسخ داده شود .

جهت مشاوره و یا سفارش محصول تماس بگیرید .

۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

 

 دسته: اخبار
 تعداد مشاهده: 421 بار