خط تولید شیره خرما


۲۵

دی

شیره خرما چیست؟

شیره خرما یک ماده غذایی بسیار غنی از کربوهیدراته می ‌باشد. که بعنوان یک ماده غذایی انرژی ‌ساز به راحتی قابل هضم و جذب می ‌باشد. در واقع شیره خرما یکی از مواد شیرین کننده تصفیه شده است که از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار می باشد.

به عبارت بهتر آهن طبیعی موجود در شیره خرما، میتواند گلبول های قرمز خون را افزایش داده و در نتیجه از بروز کم خونی در بدن جلوگیری کند. اگر بخواهیم از دیگر خواص شیره خرما برای شما توضیح دهیم باید به مواردی مانند پتاسیم، منگنز و… نیز اشاره کنیم.

بسیاری از پزشکان بر این عقیده هستند که اگر شیره خرما را صبح همراه با شیر ولرم میل کنید میتوانید سلول های عصبی موجود در بدن را فعال کرده و درد روماتیسم را کاهش دهید.

اما تاکنون به این مسئله فکر کرده اید که شیره خرما چگونه تولید می شود؟ برای اینکه نسبت به این مسئله آگاهی پیدا کنید در این مقاله در نظر داریم در رابطه با خط تولید شیره خرما توضیحاتی خدمت شما ارائه دهیم با ما همراه باشید.

خط تولید شیره خرما

پس از اینکه نسبت به فواید و خواص شیره خرما آگاهی نسبی پیدا کردید در نظر داریم به بررسی و معرفی خط تولید شیره خرما بپردازیم تا با آگاهی بیشتری به سمت مصرف آن سوق پیدا کنید. در واقع به عقیده بسیاری از فراد اگر نسبت به چگونگی تهیه یک مواد خوراکی آگاهی پیدا کنید مصرف آن لذت بیشتری را به دنبال خواهد داشت.

اگر بخواهیم تولید شیره خرما را طبقه بندی کنیم به شکل زیر می باشد:

– در یک کارخانه تولید شیره خرما پس از تهیه خرمای تازه اولین مرحله ای که باید طی شود به مرحله شستشو، ضدعفونی و هسته گیری خرما اختصاص دارد. در واقع خرمایی که از مزرعه داران تهیه می شود مقدار زیادی گرد و خاک، حشرات، بقایای علف ها و آلودگی های دیگر را شامل می شود از همین رو قبل از هر کاری ابتدا به خوبی آن را شستشو می دهند تا عاری از هرگونه آلودگی شود.

یکی دیگر از دلایلی که باعث می شود به شستشوی خرمای تازه بپردازند این است که از وجود خرمای بد، خرمای کپک زده و… برای تهیه شیره خرما نهایی اطمینان حاصل شود.

اگر بخواهیم در رابطه با ویژگی های فنی خط تولید شیره خرما در مرحله اول برای شما توضیحاتی ارائه دهیم باید بدانید که در این خط، شما با دستگاه های شستشوی شناور، خشک کردن و همچنین دستگاه های چک کردن میوه مواجه خواهید شد. نکته اینجاست که نباید از بزرگ بودن دستگاه تعجب کنید زیرا این مسئله به دلیل تمیز کردن میوه می باشد.

– مرحله دوم به عصاری گیری مرتبط می شود. در این مرحله خلال های برش خورده خرمان در مخازن مخصوص ریخته می شوند و در حدود ۱/۵ برابر وزن آنها آب اضافه می شود. دقت کنید درجه حرارت این آب چیزی در حدود ۹۰ درجه سانتی گراد می باشد.

مخلوط حاصل به مدت ۳۰ تا ۹۰ دقيقه در دماي فوق نگهداشته ميشود كه در اين مدت قند و مواد معدني موجود خرما در فاز آبي وارد مي گردد و در نهايت تفاله را از مايع جدا مي كنند. در رابطه با ویژگی های خط در این مرحله باید بدانید که

دارای پیکربندی جمع و جور، تثبیت کننده، خروجی بالا، دمای کم و.. می باشد و قطعاتی که در تماس با مواد هستند  به طور کامل از  فولاد ضد زنگ  ساخته شده اند.

-تصفیه شیره سومین مرحله ی است که برای تهیه شیره خرما باید طی شود. در این مرحله شیره بدست آمده طعم گس و رنگ بسیار کدر و ناخوشایندی دارد از همین رو با توجه به دستگاه هایی که در اختیار دارند آن را خوش طعم و خوش رنگ می کنند و به این ترتیب فرایند تصفیه روی شیره خرما اتفاق می افتد.

نکته بسیار جالب که در این راستا وجود دارد این است که در خط تولید در حین تصفیه شیره خرما برای اینکه قابلیت نگهداری آن افزایش پیدا کند و از فساد جلوگیری شود غلظت آن را تا ۷۵ تغلیظ افزایش می دهند.

– به چهارمین مرحله تهیه شیره خرما پاستوریزاسیون گفته می شود که در واقع برای تهیه زمان ماندگاری بالا بسته های تهیه شده اطلاق می شود. پاستوريزاسيون بصورت پيوسته و قبل از پر كردن شربت در بطريها صورت خواهد گرفت .

– مرحله آخر نیز بسته بندی محصول می باشد که با توجه به نیاز مشتری تهیه می شود و اغلب کارخانجات شیره خرما را در بطری های ۵۰۰ گرمی به بازار عرضه می کنند.

جهت سفارش خط تولید شیره خرما تماس بگیرید .

۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

 تعداد مشاهده: 962 بار
Call Now Button