خط تولید سس گوجه ، مایونز ، کچاپ ، چیلی و…


۲۸

اردیبهشت

سس از چاشنی هایی است که موارد مصرف بسیاری دارد . تولید سس با کیفیت و طعم مناسب می تواند بازار فروش مناسبی داشته باشد . انواع سس ها :سس های سفید ،سس قارچ ، سس ولوت ، سس آلماند ، سس مایونز سس های کره ای ، سس بیوربلنک،  سس های شیرین سس شکلات، سس کاسترد سس های میوه ای ، سس های تند ، سس سالسا ، سس های آسیایی ، سس آلو سس ماهی ، سس صدف ، سس سویا ، سس ترش و شیرین ، سس تنوری ، سس تارتار ، سس سویا ، سس بادام زمینی ، سس گوجه فرنگی ،سس کچاپ ، سس خردل ، سس سالاد ، سس فرانسوی  و….

تهیه طرح توجیهی خط تولید سس

در ابتدای کار شما باید یک طرح مناسب برای ایجاد خط کامل تولید سس تهیه نمایید . این طرح شامل ظرفیت تولید ، تعداد شاغلین ، سرمایه کل و سرمایه در گردش و سایر مسائل مالی ، بحث فنی و قیمت ماشین آلات ، تاسیسات کارخانه ، سوله و ابعاد سوله ، محوطه و مساحت طرح و محوطه سازی و …. باید باشد.

ساخت و تجهیز کارگاه و تاسیسات و انتخاب پیمانکار جهت ساخت سوله

در این مرحله فضای مورد نیاز ، زمین ، ساختمان و ابنیه ، سوله و …. را بررسی کرده و اقدامات اجرایی را آغاز خواهید کرد . تمامی مراحل انجام این کار در طرح توجیهی آمده است .

مجوز و سایر اقدامات اداری برای راه اندازی خط تولیدی

با رجوع به اداره صنعت معدن منطقه مورد اجرای طرح اقدام به اخذ مجوز و سایر اقدامات اداری نمایید .

فرآیند تولید سس گوجه فرنگی

در ابتدا گوجه ها توسط دستگاه سورتینگ جدا سازی می شود ؛ سپس مرحله شستشوی گوجه است و در مرحله بعد گوجه ها توسط دستگاه کراشر خرد می شود .

در این مرحله ، پخت اولیه گوجه ها در مخزن پخت انجام می شود ، سپس مرحله فیلتراسیون است . سپس مخازن ذخیره سازی آب گوجه می باشد ، سپس در دیگ پخت فرایند تغلیظ آب گوجه انجام می گیرد . سپس در مخزن ذخیره سازی ثانویه آب گوجه تغلیظ شده ذخیره می شود .

بعد از این مرحله پاستوریزاسیون فرا می رسد و بعد آب گوجه وارد میکسر شده و با نمک و سایر افزودنی ها ترکیب می گردد . بعد از آن توسط سیستم انتقال وارد دستگاه پرکن می شود و دستگاه پرکن سس ساخته شده را در کنسر و یاشیشه پر می کند . در بعضی موارد هم توسط دستگاه ساشت بسته بندی می گردد .

سپس وارد دستگاه پاستوریزاسیون تونلی شده و بعد توسط دستگاه دربند ، درب گذاری انجام می شود . سپس مرحله بسته بندی نهایی که شامل لیبل زنی ، تاریخ زنی ، شیرینگ و … انجام شده و محصول آماده ورود به بازار مصرف می گردد .

مرحله انبار کردن محصول

دمای انبار باید بسیار پایین باشد که توسط سیستم های تهویه و چیلر مناسب سازی دمای انبار انجام می گیرد .

فرمولاسیون

جهت مشاوره در زمینه فرمولاسیون انواع سس با کارشناسان ما تماس بگیرید .

 

مشتریان ما

در طول بیست سال فعالیت شرکت ، برای شرکت های بزرگی خط تولید راه اندازی نموده ایم . جهت اطلاع تماس بگیرید .

 

جهت مشاوره و یا راه اندازی خط تولید انواع سس تماس بگیرید

۰۹۱۱۲۴۴۱۳۷۰

 دسته: Uncategorized @fa
 تعداد مشاهده: 364 بار